FOTBAL DĚČÍN - FK JUNIOR DĚČÍN - FOTBAL DĚČÍN - FK JUNIOR DĚČÍN

ZPĚT NA VÝBĚR ROKŮ

(nebo použijte tlačítko zpět ve svém prohlížeči)

Fotbalové rozloučení s rokem 2022

Naší poslední společnou akcí roku 2022 byla dokopná v pondělí 19.12.2022. Nejprve jsme si dali dostaveníčko v tělocvičně ZŠ Bynov, aby si to kluci rozdali proti svým tatínkům. Za hlasitého povzbuzování maminek tátové rozdávali fotbalovou radost, ale kluci bojovali, nedali tátům nic zadarmo a v poslední části utkání strhli vítězství na svou stranu v poměru 11:8. Samozřejmě že nemohly chybět penalty a tak proběhl mezi kluky a tatínky druhý duel, tentokrát v dovednostní soutěži. V té se zadařilo více těm dříve narozeným borcům a své následovníky porazili v poměru 6:5.

Poté jsme se přemístili do restaurace tenisové haly, abychom tam chviličku společně poseděli, zapomněli na starosti všedního dne a odpočinuli si od hektického předvánočního shonu. Dle mého se celá akce vydařila a věřím, že si všichni užili příjemné chvíle.

Závěrem bych vám rád popřál za celý realizační tým FK Junior Děčín, ročník 2013, krásné prožití svátků vánočních, bohatého Ježíška a do roku 2023 vstup správnou nohou a hlavně ve zdraví!!!!

V.V.